Konferenciatermek

Szállodánk alkalmas kisebb értekezletek, megbeszélések, továbbképzések fogadására, egy vagy több napos (bentlakásos) formában is. Teljes ellátást tudunk biztosítani a reggelitől a kávészüneteken át a vacsoráig.

A Góbé terem* (9×5 m) mobil berendezéssel és technikával áll az Önök rendelkezésére, optimálisan 20 főig.

A légkondicionált Rubik terem mérete 95 négyzetméter, ehhez még egy 35 négyzetméteres előtér is kapcsolódik, így akár 40-50 fő részére is kényelmes elhelyezést biztosít.

Szállodánk különösen alkalmas számítástechnikai témájú kiscsoportos képzések fogadására, de vendégünk volt már egyetemi hallgatói önkormányzat, biztosítótársaság kihelyezett értekezlete,  területi képviselők továbbképzése és különböző oktatások. Több alkalommal volt nálunk tánctábor, ők is visszatérő vendégeink.

Érdeklődés esetén pontos ajánlatot küldünk, az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásokkal: animátorokkal, programokkal és teljes ellátással.

*   Id. Rubik Ernő (1910-1997) repülőgéptervező mérnök itt, Esztergom-Kertvárosban dolgozott mint főkonstruktőr 1966-ig. 1944-ben kezdődött el a szerelőcsarnok építése, ahol az évek során több sikeres vitorlázógépet terveztek és építettek. A legsikeresebb az R-26 Góbé típusú gép volt. Az ebben a repülőgépgyárban készült 112 darab Góbé évtizedeken keresztül szolgálta a magyar sportrepülőket, néhány gép külföldre is eljutott és egy részük még ma is repül. Szállodánk egyik különterme id. Rubik Ernő születésének 100. évfordulóján kapta a Góbé nevet, a másik a 101. születésnapra készült el, azóta viseli a Rubik nevet.