Referenciák

Olvassanak el néhány véleményt azoktól, akik már többször jártak nálunk!

Dale Carnegie Magyarország
“Trénerként több alkalommal tartózkodtam a Hotel Granteban. Minden esetben nagyon szívélyes, barátságos vendéglátásban volt részem.
A szállodai szobák takarosak, tiszták és kényelmesek. A képzések sikeréhez nagyban hozzájárult a csendes, zöld övezeti helyszín, a segítőkész személyzet és a finom ételek.”
Nagy György
Ügyvezető Igazgató

eGov Kft

“Szeretném még egyszer megköszönni a munkájukat, sok kritikus van közöttünk, de nem találtunk semmi kifogásolni valót, mindenki nagyon kedves volt velünk, kényelmesek voltak a szobák, a terem is minden igényünket kielégítette, finomak voltak az ételek, tényleg minden fantasztikus volt.
Reméljük lesz még alkalmunk Önöknél megszállni, mindent köszönünk!”

Legrand Zrt.

“A Hotel Grante szálloda nagyon igényes és tiszta volt, a személyzet segítőkész. A szállodavezető minden kérésünket teljesítette, bár újabb és újabb ötlettel álltunk elő, nem volt akadály előtte. 🙂
Minden kolléga nagyon jól érezte magát az esti közös főzésen, igazi csapatépítő programon vettünk részt.
A másnapi “Gyilkosság a hotelben játék” érdekes és izgalmas volt, csak a játék végén derült ki, hogy ki volt a gyilkos. 🙂 Mindenkinek jó szívvel ajánlom a hotelt és a programokat is.”
Litovszky Renáta
szakigazgató asszisztens

Youth For Understanding Hungary

A Youth For Understanding (YFU) egy 60 éves múltra visszatekintő nemzetközi, non-profit szervezet, mely fiatalok oktatási csereprogramjainak szervezésére jött létre, több mint 60 országban van jelen a világ összes táján.


Tánckoktél Tánciskola


Drogmentes Magyarországért Marathon

A Drogmentes Magyarországért Maraton Magyarország legnagyobb drogellenes rendezvénye, ami egy 42 napos ország körüli futás, az ország mind a 19 megyéjén áthaladva, több mint 300 település érintésével és 2.000 km lefutásával hívja fel a figyelmet a drogok veszélyeire.

 


Inter Crown Europe Kft

“Tudás és kényelem az esztergomi Hotel Grantéban.

Az évek óta tartó, sikeres együttműködésnek köszönhetően oktatásaink helyszínéül az Esztergomi Hotel Grantét választottuk, ahol kiépített hálózati rendszerünk fogadja az oda érkezőket. Korszerű optikai gerinchálózat és menedzselhető hálózati eszközök biztosítják a hálózati infrastruktúra alapjait, valamint az egész hotel területén (beleértve az udvart is), intelligens WiFi rendszer (Ubiquiti UniFi) biztosítja a hálózati hozzáférést, és D-Link IP kamerák figyelik, hogy a hotelben való kellemes pihenés gondtalan legyen. A kültéri képzéseink segítéséhez létrehoztunk egy másfél kilométeres kültéri rádiós tesztszakaszt, ahol az összes általunk képviselt gyártó eszközeit be tudjuk mutatni 5GHz – 24GHz-ig, valamint egy 5GHz-es multipont kültéri rendszert, amelynek segítségével élőben bemutathatóvá válik a tanfolyamok anyaga.  Ebben a kellemes környezetben található a Góbé terem, amely ideális környezetül szolgál oktatásaink megrendezésére. MikroTik minősítő tanfolyamaink már évek óta itt kerülnek megrendezésre.A nyugodt légkörnek és a kedves kiszolgálásnak köszönhetően partnereink könnyedén elsajátíthatják a tananyagokat és megszerezhetik a minősítő okleveleket.”